Service en onderhoud

Binnen Kamphuis Koeltechniek heeft de afdeling Service een zeer belangrijke taak. Onze monteurs zijn goed opgeleid, onze serviceauto’s en ons magazijnen zijn voortreffelijk uitgerust, zodat zelden wordt misgegrepen en uw storing efficiënt en snel kan worden verholpen.

Voor ernstige calamiteiten buiten de regulieren uren hebben wij een avond en weekend service dienst regeling

Wij zijn 7 dagen 24 uur per dag voor koeltechnische service voor u bereikbaar. Tevens hebben wij naast onze monteurs de beschikking over extra monteurs via ons partner systeem. Hierdoor zijn wij door geheel Nederland in staat om op iedere storing binnen 24 uur te reageren en te verwerken.

Kortom met Kamphuis Koeltechniek heeft u een ideale partner in service en onderhoud. Niet alleen op onze eigen producten maar ook installaties welke niet door kamphuis koeltechniek geleverd of geïnstalleerd zijn kunt u door ons laten onderhouden.

Het investeren in een kapitaalintensieve koelinstallatie vergt van de eigenaar/gebruiker zowel als van de installateur,dat er goed nagedacht wordt over de wijze waarop er na de levering mee omgegaan wordt. Uiteindelijk wordt de initiële investering dankzij goed doordacht en goed uitgevoerd onderhoud beschermd. De technische afschrijving van een object kan hierdoor met jaren worden verlengd.Hier van geniet u als eigenaar een financieel voordeel.Daarnaast zal ook de installatie op de volgende punten profiteren van goede zorg:

• Lager energieverbruik
• Minder uitval
• Minder ad-hoc reparaties
• Betere bewaking van bedrijfsprocessenContactgegevens