Ervaringen

Deel hier uw ervaringen met Kamphuis Koeltechniek

Ervaringen

Ben Heemstra
04-08-2017
Hoi Sebastiaan,

Bij deze nog bedankt voor de goede service. Ik ben zeer tevreden over de monteurs die ik vanmorgen mocht ontvangen. Keurig gewerkt, geen rommel achtergelaten en ook zeer serieus met hun vak bezig geweest. De klant is duidelijk koning. Prima reclame voor jullie bedrijf.

Fijn weekend en als je er aan toe bent, goede vakantie.

Met vriendelijke groet,
Ben Heemstra

Edwin
22-02-2017

Alles perfect verlopen,
Netjes gedaan,
Bedankt tot zover,

Groet, Edwin

B. Kokhuis
03-02-2017
Dag Firma Kamphuis,

afgelopen dinsdag zijn de airco’s geplaatst. Complimenten aan de monteurs, ze hebben keurig gewerkt. Alle kabels mooie weggewerkt, de verpakking meegenomen, alles weer op de plek gezet, kortom ze hebben op professionele wijze vakwerk geleverd. We zijn er erg blij mee en hopen op een mooie zomer ­čÖé

Met vriendelijke groet,
Ben en Annette Kokhuis

Rob Heck
24-06-2016
Wij zijn erg tevreden en blij met de door jullie geleverde en geïnstalleerde airco.

Groeten van Rob en Wytske Heck uit Lochem

J. van Dijk
23-02-2016
Wij zijn erg tevreden over Kamphuis Koeltechniek. De communicatie was van begin tot eind snel en helder. De heren die hier de aanleg hebben gedaan hebben heel netjes gewerkt. De offerte was zeer concurrerend ondanks het feit dat de vestigingsplaats ver van onze woonplaats ligt. Kortom, prima!

G. Satink
19-06-2014
Vorige week hebben jullie bij ons een airco geïnstalleerd. Niet alleen de vriendelijke monteur heeft zijn werk keurig afgeleverd. Hij heeft geen rommel achter gelaten. Bovendien was ik ervan overtuigd dat wij een offerte aanvroegen bij een degelijk bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden over uw behandeling. Snel even lange komen en al even snel een offerte versturen.

P. van Helmond
17-06-2014
Kamphuis heeft ons erg goed geholpen met het installeren van een Airco in ons pand. Goede service en snelle installatie! Een aanrader voor iedereen.