Ervaringen

Bij deze wil ik nog even een compliment geven, over de heren die de airco’s geplaatst hebben.

Ze hebben de werkzaamheden keurig gedaan.

Dat mag ook wel eens gezegd worden.

Met vriendelijke groeten,
Fam. Trip

Bij deze nog bedankt voor de goede service. Ik ben zeer tevreden over de monteurs die ik vanmorgen mocht ontvangen. Keurig gewerkt, geen rommel achtergelaten en ook zeer serieus met hun vak bezig geweest. De klant is duidelijk koning. Prima reclame voor jullie bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Ben Heemstra

Wij zijn erg tevreden over Kamphuis Koeltechniek. De communicatie was van begin tot eind snel en helder. De heren die hier de aanleg hebben gedaan hebben heel netjes gewerkt. De offerte was zeer concurrerend ondanks het feit dat de vestigingsplaats ver van onze woonplaats ligt. Kortom, prima!

De warmtepomp/airco zit er in en hij doet het ook nog.
De monteurs hebben snel, efficiënt en schoon gewerkt en alles keurig afgewerkt en het waren ook nog hele prettige jongens. We zijn allebei dik tevreden.

Onze dank voor zo’n stukje klantenservice.

Met vriendelijke groeten,
Fam. van den Berg

Alles perfect verlopen,
Netjes gedaan,
Bedankt tot zover,

Groet, Edwin

Vorige week hebben jullie bij ons een airco geïnstalleerd. Niet alleen de vriendelijke monteur heeft zijn werk keurig afgeleverd. Hij heeft geen rommel achter gelaten. Bovendien was ik ervan overtuigd dat wij een offerte aanvroegen bij een degelijk bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden over uw behandeling. Snel even lange komen en al even snel een offerte versturen.

Vorig jaar een airco laten plaatsen. Ondanks dat de regen met bakken uit de hemel viel, werkten de monteurs stug door. Alles is meer dan keurig afgewerkt. Alles opgeruimd. Kortom, van ons een dikke tien. Zou de airco niet meer willen missen. Service is prima en ondanks dat we erg ver in het jaar waren, zoals velen, op het moment dat het je te warm wordt besluit je de stap te nemen. Hadden we toch binnen twee weken de boel geplaatst. Chapeau!

Afgelopen dinsdag zijn de airco’s geplaatst. Complimenten aan de monteurs, ze hebben keurig gewerkt. Alle kabels mooie weggewerkt, de verpakking meegenomen, alles weer op de plek gezet, kortom ze hebben op professionele wijze vakwerk geleverd. We zijn er erg blij mee en hopen op een mooie zomer 

Met vriendelijke groet,
Ben en Annette Kokhuis

Kamphuis heeft ons erg goed geholpen met het installeren van een Airco in ons pand. Goede service en snelle installatie! Een aanrader voor iedereen.

Ik kan niets anders zeggen, dan, Kamphuis Koeltechniek, een TOP bedrijf, met TOP medewerkers!!!!

Met vriendelijke groet,
Cees Verbree ( Animal Products b.v. )

Wij zijn erg tevreden en blij met de door jullie geleverde en geïnstalleerde airco.

Groeten van Rob en Wytske Heck uit Lochem

Deel uw ervaring

Graag uw naam invullen
Graag uw email adres invullen.
Graag uw ervaring invullen.