Profiel

Profiel

Kamphuis Koeltechniek is een familiebedrijf, gevestigd in Hengelo en heeft zich de afgelopen 50 jaar bewezen als een innovatief en betrouwbaar koeltechnisch bedrijf.
In deze jaren is er een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van klimaatbeheersing en koudetechniek.

Wij zijn gespecialiseerd in levering, installatie, service en onderhoud van airconditioning-, koel-, vries- en klimaatbeheersingsinstallaties. 

Wij verzorgen graag voor u het gehele traject, van ontwerp, levering en montage tot en met de service én het onderhoud van uw installaties.

Onderhoud

Ook voor het uitvoeren van onderhoud aan uw installaties kunt u bij Kamphuis Koeltechniek terecht. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren, bent u verzekerd van een optimale werking van uw installaties en voldoet u aan de garantievoorwaarden van de leverancier en uw verzekering.

Kamphuis Koeltechniek biedt u de mogelijkheid van een onderhoudsafspraak, onderhoudsovereenkomst of een onderhoudscontract.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 074-2918440 of een email sturen naar info@kamphuiskoeltechniek.nl

U heeft aan ons een betrouwbare partner met ruime kennis en ervaring.

Service

Onze monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor u klaar. Door de samenwerking met onze partners garanderen wij een landelijk dekkend servicenetwerk.

Onze servicemonteurs en partners zijn servicegericht, klantvriendelijk en goed opgeleid. De serviceauto’s en onze magazijnen zijn voortreffelijk uitgerust. Een storing of reparatie kan hierdoor vaak ter plekke, snel en efficiënt, opgelost worden.

Heeft u een storing of ander probleem met betrekking tot uw klimaat- of koelinstallatie? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier.

Voor spoedeisende storingen verzoeken wij u te bellen met ons kantoor: 074-2918440.