Service en onderhoud

Service en onderhoud

Periodiek onderhoud zorgt voor minder kans op storingen en voor een langere levensduur van uw airco of koelinstallatie. Door onderhoud aan koeltechniek bent u verzekerd van een optimale werking van uw installatie(s). En voldoet u aan de garantievoorwaarden van de leverancier en uw verzekering.

Als u een onderhoudsafspraak, overeenkomst of contract met ons heeft, heeft u de zekerheid dat er periodiek onderhoud uitgevoerd wordt. Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen, u hoeft dit zelf niet meer in de gaten te houden.

Tijdens het periodiek onderhoud worden uw installaties nagekeken, gereinigd en op lekkages gecontroleerd. Er wordt in eerste instantie alleen het nodige onderhoud uitgevoerd. Als er geconstateerd wordt dat er reparaties nodig zijn of onderdelen vervangen moeten worden, dan zal dit altijd pas na overleg met u gebeuren.

 

Kamphuis Koeltechniek biedt u de volgende mogelijkheden:

Eenmalig onderhoud
U belt, onze monteurs komen.

Onderhoudsafspraak
Wij nemen periodiek contact met u op voor het plannen van een afspraak. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar.

Onderhoudsovereenkomst
In een overeenkomst wordt vastgelegd dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Bij een eventuele controle van gemeentelijke instanties kunt u aantonen dat u een overeenkomst tot onderhoud heeft afgesloten. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Onderhoudscontract
In een contract wordt vastgelegd dat er periodiek onderhoud wordt uitgevoerd voor een vast bedrag per jaar. Bij een eventuele controle van gemeentelijke instanties kunt u aantonen dat u een contract tot onderhoud heeft afgesloten. Wij nemen contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Aanvraag onderhoud

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op